OVER ONS

Vervoerservice van Driel is een Brabants bedrijf gevestigd in Oss en ‘s-Hertogenbosch. De geschiedenis van Van Driel gaat terug naar 1 januari 1973. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een grote logistieke speler in het personenvervoer.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg waar veiligheid, kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder meer uit het Taxi Keurmerk, de ISO certificering en het behalen van het Keurmerk busbedrijf. Verder blijkt dit uit de hoogte van de waardering van klanten afkomstig uit onderzoeken naar klanttevredenheid.

Ons motto is “Doelbewust onderweg!”. Onze visie op personenvervoer is dat wij met de klant afspraken maken welke dienstverlening wij gaan leveren en dat wij leveren wat we afspreken. Dat is voor ons kwaliteit. Daarbij zullen wij ons altijd aan de wet- en regelgeving houden en stellen we ons milieubewust op.

 

 

KWALITEIT EN KEURMERKEN

Kwaliteit en veiligheid staan bij Van Driel hoog in het vaandel. Niet voor niets is de organisatie ISO 9001:2008 gecertificeerd, daarnaast beschikken wij over het TX-keur en SKTB. Dit is het officiële landelijke kwaliteitskeurmerk voor het taxivervoer.
Het keurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer. U kunt als consument en opdrachtgever van taxivervoer dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit.

Ook het milieu staat bij ons voorop. Sinds begin 2012 zijn wij gecertificeerd voor ISO14001, het milieukeurmerk. Verder zijn wij aangesloten bij KNV Taxi en KNV Busvervoer. Van Driel leidt ook mensen op en is een officieel erkend CBR opleidingsinstituut.

 

 

TX-keurlogo_kleur  logopict3  logopict3

WALL OF FAME

Van Driel is wereldwijd bekend. Onze bussen worden in de meest exotische landen gespot.

Bent u ook een spotter? Laat het ons weten.