SPECIFICATIES 9-PERSONENBUS

Algemeen

Aantal personen:

9

Aantal deuren:

4

Brandstof:

diesel, verbruik 1:10

versnellingsbak:

handgeschakeld

Afmetingen

Lengte:

4,70 m

Breedte:

2,00 m

Hoogte:

2,00 m

Lengte laadruimte:

0,70 m

Breedte laadruimte:

1,75 m

Hoogte laadruimte:

1,39 m

TARIEVEN

Dagtarief
€ 97,50

– mogelijk van maandag t/m zaterdag.
– geldt van 08:00 uur tot 07:00 uur de volgende dag.
– inclusief 100 km vrij per dag

Extra kilometers à € 0,24

Eigen risico bedraagt
€ 750,00
Kosten afkoop eigen risico
€ 12,50 per dag
Blijvend eigen risico
€ 450,00
Eigen risico geldt bij schade geval. Bij bovenhoofdse schade geldt altijd maximale risico. Wij definiëren bovenhoofdse schade als schade boven de raamlijn.

Daags van te voren ophalen (tussen 16:00 -17:00) € 9,00 extra. Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief brandstof (diesel).

BEREKEN UW HUURPRIJS tot maximaal 6 dagen. Indien u voor een langere periode wilt huren, dan hebben wij voor u speciale aantrekkelijke voorwaarden.  

  • :
  • :

Totale huurprijs 9-Personenbus

0 dagen tarief

0,00

Extra kilometers

0,00

Kosten eigen risico

0,00

Aanvullende accessoires

0,00

Totale huurprijs

0,00

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel bedraagt de borg?
De waarborgsom bedraagt € 500,00 per voertuig voor 1 dag. Dit bedrag wordt verhoogd met € 50,00 per dag voor de personen- en bestelbus en € 100,00 per dag voor de bakwagen en rolstoelbus. Uitsluitend betaling met pin. Indien creditcard dan wordt er 5% extra bankkosten in rekening gebracht.
Wat zijn de openingstijden?
Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:00 tot 10:00 uur. Zondag zijn wij gesloten.
Is het mogelijk om de bus buiten openingstijden van verhuur in te leveren?
Ja, dit is mogelijk, mits dit in overleg is. Let op: controle van het voertuig vindt plaats op een later tijdstip tijdens de openingstijden van verhuur.
Is de bus verzekerd?
Elke huurauto van ons is verzekerd, inclusief een inzittenden verzekering. Echter heeft u wel een standaard eigen risico in geval van schade wat u zou kunnen verlagen.
Is het mogelijk om een verlengde bus te huren?
Het is mogelijk om een verlengde bus te huren, echter dient u dit wel van te voren aan te geven. Per dag wordt er €10,- extra in rekening gebracht.
Is het mogelijk om een All-in prijs te krijgen, onbeperkte km’s?
Nee, dit is niet mogelijk.
Kan ik de bus ook alleen op zondag huren?
Nee, het is niet mogelijk om de bus alleen op zondag te huren. Dan geldt het twee maal het dagtarief.
Hebben jullie ook uur of halve dag tarieven?
Nee, wij hebben geen uur/ halve dagtarieven. Wij hanteren alleen dagtarieven, welke gelden van 08:00 tot 07:00 uur de volgende dag.
Mogen er meerdere bestuurders in het gehuurde busje rijden?

Ja, er mogen meerdere bestuurders het voertuig besturen, hieraan zijn geen extra kosten aan verbonden. Iedereen mag het voertuig besturen, mits diegene minimaal 21 jaar oud is en minimaal 1 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs B.
Zitten er winterbanden op de bus?
Het is mogelijk om een bus met winterbanden te huren, echter dient u dit wel van te voren aan te geven. Hieraan zijn geen extra kosten aangebonden.
Hebben jullie een trekhaak op de bussen zitten?
Het is mogelijk om een bus met een trekhaak te huren, echter dient u dit wel van te voren aan te geven. Hieraan zijn geen extra kosten aangebonden.
Moet ik het busje weer volgetankt inleveren?
Wanneer u het busje bij ons inlevert, tanken wij het busje voor u vol bij ons eigen tankstation tegen de brandstof adviesprijs. Dit zal bij de totale huursom worden opgeteld en verrekend met de waarborgsom.
Wanneer worden er schoonmaakkosten in rekening gebracht?
Wij gaan ervan uit dat de bus netjes ingeleverd wordt. Er worden schoonmaakkosten in rekening gebracht als de bus viezer is dan bij normaal en redelijk gebruik verwacht mag worden.
Moet de bus schoon ingeleverd worden?
De bus hoeft niet schoongemaakt ingeleverd te worden. Wel stellen we het op prijs als de bus netjes ingeleverd wordt. Als de bus ernstig vies wordt ingeleverd, dan zijn wij genoodzaakt om €50,- in rekening te brengen.
Ik heb per ongeluk verkeerde brandstof getankt. Wat nu?
Allereerst mag er absoluut niet meer gereden worden om motorschade te voorkomen. Je kan uiteraard contact met ons opnemen, zodat wij je verder helpen. Echter worden alle kosten die hieruit voortkomen aan u doorberekend, omdat dit niet onder een extra verzekering valt.
Mag er gerookt worden in de huurauto?
Nee, er mag absoluut niet worden gerookt.