Gunning groepsvervoer Gemeente ‘s-Hertogenbosch

van driel rolstoelbus

Van Driel heeft het leeuwendeel van de EU-aanbesteding groepstaxivervoer gemeente ’s-Hertogenbosch gewonnen. De opdracht gaat in per 1 augustus 2016 en bestaat uit het uitvoeren van het leerlingenvervoer en vervoer van medewerkers voor Weener XL.

Het gaat om een contract dat verdeeld is in percelen van respectievelijk 2 en 4 jaar. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om de overeenkomst met 4 periodes van een jaar te verlengen. De overeenkomst behelst ritaanname, planning, rituitvoering en informatievoorziening aan de reiziger. Dagelijks worden voor deze opdracht ruim 80 vervoermiddelen ingezet, waaronder taxi’s, taxibusjes en rolstoelbusjes.

Math van den Beucken, directeur operations Van Driel licht toe: ‘Wij zijn blij dat we het grootste gedeelte van ons huidige vervoer voor deze opdrachtgever kunnen continueren. Vanaf 1996 tot en met heden (met een onderbreking van vier jaar) rijden wij al het leerlingenvervoer en het vervoer van medewerkers Weener XL in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met de juiste prijs en kwaliteitsverhouding kwamen we wederom als beste uit de bus, dat geeft ons vertrouwen voor nu en in de toekomst.’