Op zoek naar 120 nieuwe collega`s

van-driel-32-600

Van Driel Groep heeft opdrachten gewonnen voor Regiotaxi Noordoost Brabant, Regiotaxi Food Valley en Regiotaxi Arnhem Nijmegen. Daarnaast starten wij met ingang van 1 januari ook het totale vervoer in de regio ’s-Hertogenbosch, Uden, Oss en Veghel, het zogenaamde zittend ziekenvervoer in opdracht van VGZ. In de regio Noordoost Brabant is Van Driel Groep dagelijks actief met het WMO-vervoer, leerlingenvervoer, cliëntenvervoer, vervoer naar dagbestedingen en OV-vervoer. Vanwege de uitbreiding van deze opdrachten zijn wij op zoek naar 120 taxichauffeurs. De functies zijn zowel op fulltime- als parttimebasis beschikbaar.

Bekijk hier de vacatures

 

Over Van Driel Groep

Van Driel is een Brabants bedrijf gevestigd in Oss en ‘s-Hertogenbosch. De geschiedenis van Van Driel gaat terug naar 1 januari 1973. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een grote logistieke speler in het personenvervoer.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg waar veiligheid, kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder meer uit het Taxi Keurmerk, de ISO certificering en het behalen van het Keurmerk busbedrijf. Verder blijkt dit uit de hoogte van de waardering van klanten afkomstig uit onderzoeken naar klanttevredenheid.

Ons motto is ‘Doelbewust onderweg!’. Onze visie op personenvervoer is dat wij met de klant afspraken maken welke dienstverlening wij gaan leveren en dat wij leveren wat we afspreken. Dat is voor ons kwaliteit. Daarbij zullen wij ons altijd aan de wet- en regelgeving houden en stellen we ons milieubewust op.