THEATERTAXI

Gaat u naar een theatervoorstelling, maar heeft u geen zin om met de fiets of het openbaar vervoer te gaan? U wilt liever met de auto, maar wilt niet tegen parkeerproblemen bij het theater aanlopen? Het is altijd de vraag wie nu weer de Bob is? Laat deze zorgen van u afglijden en ga met comfort naar het theater: Van Driel en theater De Lievekamp introduceren de theatertaxi!

U kunt met volle teugen van uw avondje uit genieten en comfortabel met de taxi naar het theater in Oss. Op vertoon van uw kaartje kunt u voordelig van en naar theater De Lievekamp reizen.

De theatertaxi is tot stand gekomen in samenwerking met Van Driel en theater De Lievekamp. Het betreft een deeltaxi, wat betekent dat er gezamenlijk gereisd kan worden. Vandaar dat wij een marge hanteren van 10 minuten eerder of later opgehaald worden.

Tarieven

Tegen een vastgesteld tarief gebruik maken van een theatertaxi? Voor de eerste persoon geldt het onderstaande tarief. Vanaf 2 tot 8 personen geldt een toeslag van € 1,00 per persoon, indien deze vanaf hetzelfde adres opgehaald wordt.

Plaats Tarief per rit (starttarief)
Oss € 6,50
Berghem, Geffen, Haaren, Heesch, Macharen, Teeffelen € 12,50
Demen, Dennenburg, Deursen, Dieden, Herpen, Lith, Lithoijen, Maren Kessel, Megen, Nistelrode, Nuland, Oijen, Ravenstein, Schaijk, Vinkel € 17,50

Op de heenrit worden de heen- en terugrit betaald, u ontvangt een bon voor de terugrit.

Reserveren

Wilt u een theatertaxi reserveren? Bel dan 0412 – 643030 of mail naar taxi@vandrielgroep.nl. Let op u dient 24 uur van te voren uw theatertaxi te reserveren.