Theatertaxi

Lekker een uitje naar een theatervoorstelling gepland, maar geen zin om met de fiets of het openbaar vervoer te gaan? Met de auto naar het theater is prettig, maar de mogelijke parkeerproblemen niet? Steeds weer die discussie wie dit keer de Bob is? Vergeet deze zorgen en ga met comfort naar het theater: Van Driel en theater De Lievekamp introduceren de theatertaxi!

Vanaf september 2016 kunt u volop van uw avondje uit genieten en comfortabel reizen met de taxi naar het theater in Oss. Op vertoon van uw kaartje kunt u voordelig van en naar theater De Lievekamp reizen.

U kunt eenvoudig uw taxi reserveren via 0412-643030 of via de mail taxi@vsvandriel.nl. De taxi komt u op het afgesproken tijdstip ophalen, mogelijk gezamenlijk met andere passagiers. U betaalt een gereduceerd tarief voor de taxirit. Als de chauffeur u komt ophalen, betaalt u zowel de heen- als terugrit. U ontvangt van de chauffeur een bon voor de terugrit. Voor uw gemak hoeft u tijdens de terugrit dus alleen maar de bon te overhandigen aan de chauffeur. Na afloop van de voorstelling wilt u wellicht direct naar huis, maar misschien wilt u nog een drankje nuttigen. Geen probleem. Het is uw avondje uit en u bepaalt hoe deze verloopt. Zodra u naar huis wilt, belt u de taxi om u op te halen.

Voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden, verwijzen wij u naar onze theatertaxi pagina.

Theatertaxi