Uitbreiding groen wagenpark

Van-Driel-VW-bus-1

Eind augustus zijn de scholen weer gestart. Het leerlingenvervoer in de Gemeente Nijmegen, Beuningen en Wijchen gaan veilig op weg met nieuwe Volkswagen Transporters. Van Driel heeft hierin gekozen voor een samenwerking met mobiliteits partner Autobedrijf Van den Udenhout en investeert in 49 nieuwe Volkswagen Transporter T6’s om te voorzien in optimaal vervoer.

Van Driel heeft een bewuste keuze gemaakt met de Volkswagen Transporter T6. Van de 49 auto’s rijden er namelijk 34 op aardgas. Dit is een van de zuinigste modellen in zijn klasse en is een zeer milieuvriendelijke en duurzame auto, kan ook Pieter Nicolaas Ponder, Commercieel Directeur bij Autobedrijf Van den Udenhout, beamen. Op deze manier levert Van Driel een bijdrage aan een milieuvriendelijker klimaat.

De gerichte en fijne samenwerking tussen deze partijen heeft ervoor gezorgd dat de auto’s in korte tijd de weg op kunnen. Naast de Volkswagen Transporters worden deze maand ook drie Volkswagen Caddy’s en vijf personenwagens afgeleverd. Met deze uitbreiding van het huidige wagenpark beschikt Van Driel over de optimale capaciteit van vervoer voor de 460 leerlingen uit de gemeente Nijmegen en omstreken. Alle auto’s zijn inmiddels bestickerd in de vernieuwde, frisse huisstijl van Van Driel. Een echte eye-catcher in de regio!

 

< Naar nieuwsoverzicht