Personeelsplanner

Per direct | Oss | 40 uur per week

Je komt te werken bij een bedrijf met 1000 collega’s en 850 voertuigen waar we dagelijks vele ritten uitvoeren voor onze klanten. Houd jij van het oplossen van een interessante logistieke puzzel, dan is dit een mooie kans voor jou!

De functie

Als personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor het maken van een zo efficiënt mogelijke werkrooster waarbij chauffeurs en voertuigen optimaal worden ingezet. Je inventariseert de persoonlijke voorkeuren van chauffeurs en koppelt chauffeurs, voertuigen en diensten met elkaar. Hierbij houd je rekening met eventuele verlofaanvragen of vereiste kwalificaties. Je stuurt bij in geval van ziekte, extra aanvragen en overige storingen. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de chauffeurs met betrekking tot de diensten en bewaak je de rij- en rusttijden. In deze functie is het de uitdaging om ervoor te zorgen dat het rooster op een correcte wijze worden gemaakt, gecommuniceerd en geregistreerd.

Je werkt nauw samen met de collega’s van de planning, daarnaast heb je veelvuldig contact met de chauffeurs die door jou ingepland staan op het rooster. De werktijden liggen tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Je werkt vanuit ons kantoor in Oss of Cuijk, maar zal ook naar contactmomenten gaan om chauffeurs persoonlijk te woord te staan in onder andere Ede en Apeldoorn.

Kwalificaties en vaardigheden

Deze functie past bij je als je analytisch en accuraat bent. Naast het feit dat je een enthousiaste, gezellige collega bent, weet je ook het overzicht te houden in hectische situaties. Je kunt snel schakelen tussen je werkzaamheden en hebt een servicegerichte instelling.

Daarnaast…

  • Beschik je over een afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur richting logistiek.
  • Heb je bij voorkeur enige ervaring met het maken en verwerken van planningen.
  • Ben je computervaardig.
  • Heb je interesse in de wereld van transport, logistiek en vervoer.

Dit mag je van ons verwachten:

Je komt te werken in een gezellig team binnen een informeel Brabants familiebedrijf. Je werkt vanuit onze vestiging in Oss. Het salaris is gebaseerd op de CAO Taxivervoer.

Word jij onze nieuwe collega?

Je komt te werken in een hardwerkend en gezellig team binnen een ondernemend familiebedrijf. Het betreft een fulltime baan voor 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en is gebaseerd op de CAO Taxi. Vanaf dag één bouw je pensioen op via het Pensioenfonds Vervoer.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676936 of WhatsApp 0412-676936.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.