Specialist klachtbehandeling

Per direct | Oss | 32 / 40 uur per week

Sta jij graag in contact met klanten en ben je daarnaast ook nog eens een ster in het oplossen van vragen of problemen? Dan is specialist klachtbehandeling iets voor jou!

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende meldingen en klachten, dit kan zowel telefonisch, per e-mail of via social media. Jij zorgt ervoor dat iedereen zo goed mogelijk wordt geholpen door middel van een persoonlijke en empathische benadering, dus ben je niet bang voor uitdagende en complexe telefoongesprekken. Tijdens het onderzoeken van de klachten pas je hoor- en wederhoor toe bij collega’s om zo de meldingen en klachten correct de af te handelen. Klantonderzoeken en enquêtes behoren tevens tot jouw takenpakket.
Tijdens telefonische piekmomenten ondersteun je het klantenservice team met de inkomende telefonie.

Dit breng je mee

Deze functie past bij je als je het leuk vindt om snel te schakelen tussen werkzaamheden en in te springen op ad-hoc situaties. Naast het feit dat je een enthousiaste gezellige collega bent, weet je ook het overzicht te houden in hectische situaties, zodat de deadlines worden behaald.
Prioriteiten bepalen is dan ook belangrijk in de functie.

Daarnaast…

  • Heb je minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
  • Is je schrijfstijl helder, to-the-point en correct. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je werkt graag samen, maar kan ook in je eentje knallen.
  • Weet je de belangen van zowel de klant als ons bedrijf goed in evenwicht te houden.
  • Klant- en resultaatgericht, je streeft continu naar verbetering.

Dit mag je van ons verwachten:

Je komt te werken in een hardwerkend en gezellig team binnen een ondernemend familiebedrijf. Het betreft een baan voor 40 uur per week, echter is 32 uur per week ook bespreekbaar. Je komt te werken op ons kantoor in Oss.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676933 of WhatsApp 0412-676933.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.