Telefoniste – Student

Per direct | Oss | 8-16 uur per week

Altijd een goed humeur, help je graag mensen en vind je het fijn om afwisseling in je werk te hebben? Dan zoeken wij jou ter versterking van ons team!

De functie

Als telefonist(e) zijn jouw belangrijkste taken het beantwoorden van de telefoon en mails. Krijg je een klant aan de telefoon die een wijziging doorgeeft, dan zorg jij ervoor dat dit op de juiste wijze wordt verwerkt in het systeem. Je boekt taxiritten in voor klanten en geeft advies over vertrektijden. Servicegericht en klantvriendelijk zijn kernwoorden die centraal staan in deze functie. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze klanten geholpen worden en antwoord krijgen op al hun vragen. 

Als telefonist(e) heb je geen moeite met wisselende diensten. Jouw diensten vallen voornamelijk in weekenden (tussen 08:30 en 21:00 uur) en eventueel doordeweeks (tussen 06.30 en 18.00 uur) als jij beschikbaar bent. Je draait diensten van 8 uur per dag, op basis van een maandelijks rooster. 

Kwalificaties en vaardigheden

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, kan je snel schakelen tussen werkzaamheden. Stressbestendigheid komt hierbij van pas. Je past goed bij ons bedrijf als je beschikt over inlevingsvermogen en meedenkt in oplossingen. 

Daarnaast…

  • Beschik je over een MBO werk- en denkniveau.
  • Heb je een klantvriendelijke, servicegerichte en flexibele instelling.
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling). Daarnaast ben je ook vaardig in het Engels (schriftelijk en mondeling).
  • Ben je computervaardig en in staat om snel computerprogramma’s eigen te maken.

Dit mag je van ons verwachten:

Je komt te werken in een gezellig team binnen een informeel Brabants familiebedrijf. Je werkt vanuit onze vestiging in Oss. Het salaris is gebaseerd op de CAO Taxivervoer.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676936 of WhatsApp 0412-676936.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.