Chauffeur vraagafhankelijk vervoer

Per direct | Oss / Cuijk / Tilburg | 24/32 uur per week

Zit jij graag achter het stuur, maar vind je het sociale aspect net zo belangrijk? Word dan Chauffeur voor het vraagafhankelijk vervoer bij Van Driel!

Dit ga je doen

Als taxichauffeur zorg jij ervoor dat al je passagiers veilig en op tijd worden vervoerd naar hun eindbestemming. De gehele dag, avond en nacht kunnen onze klanten een taxi nodig hebben, dat betekent dus ook dat jij als chauffeur geen moeite hebt met wisselende diensten. Je komt te werken in een wekelijks wisselend rooster van maandag tot en met zondag. De eerste dienst begint om 06.00 uur en de laatste dienst eindigt tussen 01.00 en 02.00 uur ‘s-nachts. Je wordt om het weekend ingepland en het werkrooster is ruim van tevoren bekend. Onze voertuigen staan op onze standplaats (Oss, Cuijk of Tilburg), dit is de locatie waar je dienst begint en eindigt.

Dit breng je mee

Als je in de taxibranche wilt werken, dien je in het bezit te zijn van een chauffeurskaart taxi. Heb je dit diploma nog niet behaald? Dan ga je bij ons een opleidingstraject volgen om dit diploma alsnog te behalen.

Daarnaast…

  • Ben je minimaal 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Ben je van maandag tot en met zondag in een wekelijks wisselend rooster. 
  • Beheers je de Nederlandse taal goed, zowel in spreken als in lezen.
  • Kan je goed omgaan met de computer, ben je flexibel en representatief.

Dit mag je van ons verwachten

Je komt te werken binnen een ondernemend familiebedrijf in een verantwoordelijke en zelfstandige functie. Het betreft een baan voor 24/32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en is gebaseerd op de CAO Taxi. Vanaf dag één bouw je pensioen op via het Pensioenfonds Vervoer en word je jaarlijks uitgenodigd voor diverse cursussen om je kennis op peil te houden.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676936 of WhatsApp 0412-676936.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.