Teamleider Planning

Per direct | Oss | 40 uur per week

Heb jij leidinggevende ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je werkt bij een bedrijf waar je collega’s dagelijks 2.000 ritten rijden met circa 650 voertuigen, dan heb jij als teamleider planning genoeg te doen.

Voor onze vervoerscentrale zijn wij op zoek naar Teamleider Planning. De vervoerscentrale is verantwoordelijk voor het dagelijks vervoer van leerlingen naar scholen voor het speciaal onderwijs en cliënten naar (zorg)instellingen en dagbestedingen. De basisplanning van deze routes en de volgorde zijn al gemaakt en de planners zorgen vervolgens voor de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’.

Dit ga je doen:

In deze leidinggevende functie ben je volledig verantwoordelijk voor deze afdeling, je geeft dagelijks leiding aan de planners en chauffeurs. Onder jouw toezicht zorg je ervoor dat je planners en chauffeurs alle ritopdrachten met betrekking tot het geplande taxivervoer op een correcte wijze plannen en uitvoeren. Je bewaakt de kwaliteit van het vervoer en stuurt bij waar nodig.

Uiteraard staat een perfecte planning van de dagelijkse activiteiten voorop, maar als een echte spin in het web heb je ook oog voor een optimale personeelsbezetting en bezettingsgraad, ziekteverzuim, het sturen op kengetallen, schade- en klachtafhandeling etc. Je maakt het rooster voor de planners en neemt deel aan gesprekken met de chauffeurs vertegenwoordiging. Tevens geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de directie of logistiek manager vanuit jouw eigen vakgebied op een zodanige wijze dat het algemeen belang en de doelstellingen van Van Driel worden gediend.

Kwalificaties en vaardigheden

Deze functie past bij je als je het overzicht weet te houden in hectische situaties, snel kunt schakelen en resultaatgericht bent.

Daarnaast..

  • Beschik je over HBO werk en denkniveau, bij voorkeur in een logistieke richting.
  • Heb je enkele jaren relevante en aantoonbare leidinggevende werkervaring.
  • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.
  • Heb je een klant – en servicegerichte houding.
  • Heb je bij voorkeur ervaring in de taxibranche, dit is een pre.

Dit mag je van ons verwachten:

Je komt te werken in een klein, maar gezellig team binnen een ondernemend en groeiend familiebedrijf. Het betreft een fulltime baan voor 40 uur per week. Vanaf dag één bouw je jouw pensioen op via het Pensioenfonds Vervoer.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via het sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676936 of WhatsApp 0412-676936.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.