Van Driel gaat regiotaxi Noordoost-Brabant verzorgen voor ZCN

van-driel-39-1

Het WMO-vervoer en alternatief vervoer voor de OV-reiziger is via een Europees aanbesteding gegund aan ZCN Totaalvervoer. Provincie Noordoost-Brabant en twaalf gemeenten ondertekenden woensdag 21 september jl. het contract met de nieuwe vervoerder.

Het vervoer start op 1 januari 2017. De overeenkomst is afgesloten voor twee jaar, met de mogelijkheid om twee maal een jaar te verlengen. Onder de twaalf gemeenten vallen de gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel.

Van Driel gaat in opdracht van ZCN Totaalvervoer alle ritten voor Wmo-vervoer en alternatief vervoer voor OV-reizigers verzorgen. Momenteel rijdt Van Driel samen met andere taxibedrijven al in een groot gedeelte van deze opdracht. Dit betekent dat er weinig verandert voor een groot aantal inwoners die gebruik maken van Regiotaxi.

Toch blijft niet alles bij het oude, want Regiotaxi Noordoost Brabant krijgt een nieuw logo. Dat is onthuld tijdens de ondertekening van het nieuwe contract. Het logo is een bewerking van het oude logo. Zo is het herkenbaar, maar tegelijk moet het wat duidelijker zijn dan zijn voorganger.