KLACHTENPROCEDURE

Het kan zijn dat u niet tevreden bent met de uitvoering van het vervoer. Uw klacht, vraag of suggestie kunt u melden aan de Klantenservice van Van Driel via een van onderstaande contactmogelijkheden:

Internet

U kunt ons via het internet 24/7 bereiken.  Via onze website kunt u gebruik maken van

Telefoon

0412-676 928

Van maandag t/m vrijdag is onze afdeling Klantenservice tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor een inhoudelijke bespreking.

Post

Vervoerservice van Driel T.a.v. Klantenservice Postbus 705 5340AS Oss

Werkwijze

Na ontvangst van uw reactie ontvangt u direct een ontvangstbevestiging. Binnen drie werkdagen ontvangt u van ons een inhoudelijke reactie.

Wij onderzoeken uw klacht, vraag of suggestie op zorgvuldige wijze. Dit kan betekenen dat een inhoudelijke reactie langer op zich laat wachten. Is dit het geval dan informeren wij u daarover.

Voor nadere vragen kan het van belang zijn dat wij telefonisch contact met u opnemen. Wij verzoeken u uw telefoonnummer waarop u bereikbaar bent bij uw reactie te voegen.

Klachten en de afhandeling daarvan, met betrekking tot leerlingenvervoer, worden in alle gevallen door ons gerapporteerd aan onze contactpersoon binnen uw gemeente.

Evaluatie

Indieners, van wie een emailadres bekend is, kunnen binnen 10 werkdagen na afhandeling van hun klacht een enquête ontvangen, indien dit is afgesproken met de betreffende gemeente. Deze gaat over de manier waarop ze de afhandeling van de klacht en het contact met ons hebben ervaren. De enquête is niet bedoeld om de klacht opnieuw te (laten) behandelen.

Kwaliteit

Ontvangen geanonimiseerde reacties worden door ons geëvalueerd en gebruikt voor verbetering van onze dienstverlening.

Geschillencommissie taxivervoer

In het geval u van mening bent dat wij uw klacht niet naar behoren hebben behandeld kunt u terecht bij de geschillencommissie taxi. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar hun website.