GEVONDEN VOORWERPEN

Met enige regelmaat worden in onze voertuigen voorwerpen gevonden. Wij willen deze voorwerpen graag bij de eigenaar terugbezorgen. Bent u tijdens uw reis een voorwerp verloren? Vul dan het formulier zo gedetailleerd mogelijk in. Als wij uw voorwerp hebben gevonden, nemen wij contact met u op.

Het eigendom kan ook toegestuurd worden, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Alle gevonden voorwerpen worden geregistreerd op datum van vinden en nummer van het voertuig waarin het gevonden is. Na registratie proberen wij de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Waarde documenten als paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen worden, wanneer wij de klant niet op korte termijn rechtstreeks kunnen bereiken, naar de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente Oss gebracht. De gemeente stuurt het document vervolgens terug naar de gemeente van uitgifte. Gevonden pasjes worden, indien er een retouradres te achterhalen is, teruggestuurd naar de desbetreffende instelling.

Gevonden voorwerpen met een waarde van minder dan € 450,- bewaren wij drie maanden. Na deze bewaarperiode worden de goederen vernietigd of aan een goed doel geschonken. Gevonden voorwerpen met een waarde van meer dan € 450,- worden na drie maanden door ons naar de afdeling gevonden voorwerpen van de gemeente Oss gebracht.

GEVONDEN VOORWERPEN FORMULIER

 

  • Verloren voorwerp
  • Contactgegevens