OVER ONS

Vervoerservice van Driel is een familiebedrijf gevestigd in Oss, Cuijk en ‘s-Hertogenbosch. De geschiedenis van Van Driel gaat terug naar 1 januari 1973. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een grote logistieke speler in het personenvervoer.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg waar veiligheid, kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder meer uit diverse keurmerken en certificeringen (lees hierover meer onder kwaliteit en keurmerken). Verder blijkt dit uit de hoogte van de waardering van klanten afkomstig uit onderzoeken naar klanttevredenheid.

Ons motto is “Doelbewust onderweg!”. Onze visie op personenvervoer is dat wij met de klant afspraken maken welke dienstverlening wij gaan leveren en dat wij leveren wat we afspreken. Dat is voor ons kwaliteit. Daarbij zullen wij ons altijd aan de wet- en regelgeving houden en stellen we ons milieubewust op.

 

 

KWALITEIT EN KEURMERKEN

Kwaliteit en veiligheid staan bij Van Driel hoog in het vaandel. Niet voor niets is de organisatie ISO9001 en ISO27001 voor informatieveiligheid gecertificeerd, daarnaast beschikken wij over het TX-keur en PSO trede 3 keurmerk. Dit zijn officiële internationale keurmerken voor het taxi- en touringcarvervoer. De keurmerken staan voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel vervoer. U kunt als consument en opdrachtgever  dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit.

Ook het milieu staat bij ons voorop. Sinds begin 2012 zijn wij gecertificeerd voor ISO14001, het milieukeurmerk. Daarnaast is Van Driel ook MVO-gecertificeerd. In 2020 hebben wij ISO 14001 uitgebreid met de module CO2- reductiemanagement waarbij wij streven naar een continue verbetering van onze energieprestaties. In 2019 hebben we een CO2-uitstoot van 321 gram/verreden kilometer gehad. Ons streven is om de uitstoot in 2025 met 5% verminderd te hebben ten opzichte van 2019. We proberen dit te bereiken door o.a. inzet van alternatieve brandstoffen, efficiëntere planningen en het trainen van de chauffeurs.  

Verder zijn wij aangesloten bij KNV Taxi en KNV Busvervoer. Van Driel is door het CBR erkend als opleidingsinstituut, opgericht om eigen taxichauffeurs op te leiden.

 

 

TX-keur  logopict3  logopict3 

WALL OF FAME

Van Driel is wereldwijd bekend. Onze bussen worden in de meest exotische landen gespot.

Bent u ook een spotter? Laat het ons weten.