OVER ONS

Vervoerservice van Driel is een Brabants bedrijf gevestigd in Oss, Cuijk en ‘s-Hertogenbosch. De geschiedenis van Van Driel gaat terug naar 1 januari 1973. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een grote logistieke speler in het personenvervoer.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg waar veiligheid, kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Dit blijkt onder meer uit diverse keurmerken en certificeringen (lees hierover meer onder kwaliteit en keurmerken). Verder blijkt dit uit de hoogte van de waardering van klanten afkomstig uit onderzoeken naar klanttevredenheid.

Ons motto is “Doelbewust onderweg!”. Onze visie op personenvervoer is dat wij met de klant afspraken maken welke dienstverlening wij gaan leveren en dat wij leveren wat we afspreken. Dat is voor ons kwaliteit. Daarbij zullen wij ons altijd aan de wet- en regelgeving houden en stellen we ons milieubewust op.

 

 

KWALITEIT EN KEURMERKEN

Kwaliteit en veiligheid staan bij Van Driel hoog in het vaandel. Niet voor niets is de organisatie ISO 9001 gecertificeerd, daarnaast beschikken wij over het TX-keur en SKTB. Dit zijn officiële landelijke kwaliteitskeurmerken voor het taxi- en touringcarvervoer. De keurmerken staan voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel vervoer. U kunt als consument en opdrachtgever  dus een bewuste keuze maken voor kwaliteit. Onlangs is Van Driel ook PSO gecertificeerd voor trede 3.  De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een TNO meetinstrument dat inzicht geeft in welke mate organisaties zich inzetten voor werk of ontwikkelingsmogelijkheden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook het milieu staat bij ons voorop. Sinds begin 2012 zijn wij gecertificeerd voor ISO14001, het milieukeurmerk. Daarnaast is Van Driel ook MVO-gecertificeerd.

Verder zijn wij aangesloten bij KNV Taxi en KNV Busvervoer. Van Driel is door het CBR erkend als opleidingsinstituut, opgericht om eigen taxichauffeurs op te leiden.

 

 

TX-keurlogo_kleur  logopict3  logopict3

WALL OF FAME

Van Driel is wereldwijd bekend. Onze bussen worden in de meest exotische landen gespot.

Bent u ook een spotter? Laat het ons weten.