VGZ ZITTEND ZIEKENVERVOER

Van Driel is de vervoerder van VGZ en haar volmachten voor het verzorgen van zittend ziekenvervoer in de regio Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard. Al ruime ervaring heeft Van Driel op het gebied van zittend ziekenvervoer.  Met professionele chauffeurs en luxe voertuigen wordt uw vervoer zorgeloos geregeld.

Aanvraag machtiging vervoer

Bent u verzekerd bij VGZ of de volmachten? Dan kunt u een aanvraag voor het zittend ziekenvervoer indienen, met slechts één telefoontje naar de vervoersdesk van uw zorgverzekeraar is uw aanvraag direct geregeld. Op de website van VGZ kunt u nagaan of u hiervoor in aanmerking komt. De volmachten van VGZ zijn onder andere Univé, IZA, Bewuzt, IAK, Caresco, IZZ, Aevitae en Turien & Co Assuradeuren.

Rit reserveringen

U kunt uw vervoer reserveren door contact op te nemen met Van Driel via 0412-64 30 30 of een mail te sturen naar zorgvervoer@vandrielgroep.nl. Zorg ervoor dat u uw polisnummer en uw vervoersmachtiging van uw verzekeraar bij de hand heeft en de gegevens van uw bestemming. Aan de hand van deze informatie kunnen wij uw rit(ten) reserveren. Wij zullen daarna alle administratieve zaken afhandelen met uw zorgverzekeraar.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.