ZIEKENVERVOER

Wij verzorgen ziekenvervoer van en naar medische instellingen of medische specialisten binnen en buiten de regio. Wij bieden de mogelijkheid aan dat onze chauffeur wacht op u. Mocht u een langere tijd binnen de instelling verblijven, dan kunt u bij ons aangeven hoe laat u wenst opgehaald te worden. Als dat niet vooraf bekend is, kunt u altijd vanaf de instelling telefonisch contact met ons opnemen.

In de meeste gevallen wordt het vervoer vergoed door de zorgverzekeraar. Om gebruik te maken van dit vervoer, dient u eerst contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Indien uw zorgverzekeraar het vervoer vergoed ontvangt u hiervoor een machtiging die wij gebruiken voor het declareren van de vervoerskosten. Onderaan deze pagina treft u ook de aanvraagformulier zittend ziekenvervoer aan van diverse zorgverzekeraars.

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam en hebben uitstekende sociale vaardigheden. Zij zorgen ervoor dat de route van en naar de instelling zo aangenaam mogelijk voor u verloopt.

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer

Door op de naam van uw zorgverzekeraar te klikken kunt u het aanvraagformulier downloaden.

VGZ
UNIVE
IZZ
IZA
IAK
Caresco

Aevitae
VPZ
De Amersfoortse
ONVZ
VVAA

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe bestel ik een zorgvervoerrit?
De taxi kunt u altijd bij ons bestellen. Mocht het zo zijn dat de taxi via de vervoerslijn besteld moet worden, dan kunnen wij u het betreffende nummer verlenen.