Allround Touringcarchauffeur

Per direct | Oss /Cuijk | 0/32 uur per week

Heb jij je groot rijbewijs in je bezit en al (enige) ervaring met het rijden op een touringcar en/of OV-bus? Wordt touringcarchauffeur bij Van Driel.

Jij wordt…

verantwoordelijk om onze klanten op een klantvriendelijke en veilige wijze van A naar B te vervoeren. Je wordt ingezet voor verschillende soorten ritten, denk hierbij aan openbaar vervoer, (meerdaagse) dagtochten, treinstremmingen, evenementen en schoolreisjes. Je werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m zondag, zowel overdag als in de avonduren. De standplaats is Oss of Cuijk.

Jij bent…

een professionele chauffeur die ervaring heeft met het rijden op een touringcar of OV-bus. Je bent servicegericht, representatief en stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse taal volledig en je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal. Je bent flexibel en vindt het niet erg om in gebroken diensten te werken

Daarnaast ben je in het bezit van de volgende documenten:

  • Een geldig rijbewijs B en D, aangevuld met code 95;
  • Bestuurderskaart;
  • Medische verklaring touringcar

Jij krijgt…

een zelfstandige functie waarbij je het hele land doorkruist; van OV-rit tot dagtrip. Oftewel, een afwisselende functie waarin je te maken krijgt met alle facetten van het touringcarvervoer. We hebben mogelijkheden voor chauffeurs die 24 tot 32 uur per week beschikbaar zijn, maar we zijn ook op zoek naar Chauffeurs die op oproepbasis willen werken. De CAO Besloten Busvervoer is van toepassing, de hoogte van je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren in de branche.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676933 of WhatsApp 0412-676933.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.