Coördinator Groepsvervoer

Per direct | Oss / Cuijk | 32/40 uur per week

Dagelijks vervoeren wij duizenden klanten. Van leerlingen die naar het speciaal onderwijs gaan en ouderen naar een dagbesteding tot personen waarvoor reizen met het openbaar vervoer niet vanzelfsprekend is. Eén ding is zeker, ze kunnen rekenen op Van Driel! Achter al deze ritten gaat een complexe en uitdagende logistieke puzzel schuil. Iets voor jou?

Jij wordt:

verantwoordelijk voor de verwerking, aanmelding en planning van (nieuwe) leerlingen en cliënten die gebruik maken van het Groepsvervoer. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat alle routes in jouw regio zo efficiënt en effectief mogelijk worden gepland, daarbij houd je natuurlijk rekening met de gemaakte vervoersafspraken. Op het moment dat er mutaties plaatsvinden in de bestaande routepakketten, door bijvoorbeeld een aanmelding van een nieuwe leerling, zorg jij ervoor dat deze wijzigingen correct worden verwerkt.

Met het oog op de lange termijn zorg jij dat er een goede basisplanning ligt, echter ben je ook verantwoordelijk voor de planning op de korte termijn. Wordt er een leerling of deelnemer afgemeld, dan bekijk jij of de route voor die dag nog efficiënt verloopt. Is er een chauffeur ziek, dan zorg jij ervoor dat de route wordt overgenomen door een andere chauffeur.

Je hebt veel contact met de chauffeurs die jij aanstuurt, coacht en motiveert. Je werkt nauw samen met je collega’s van de planning, klantenservice, wagenpark en P&O. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, maar sta je ook ouders, scholen en instellingen te woord. Klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden zijn in deze functie dus van groot belang!

Jij bent…

Goed in het leggen van verbanden en streeft continu naar optimalisatie en verbetering. Naast het feit dat je een enthousiaste, gezellige collega bent, weet je ook het overzicht te houden in hectische situaties. Je kunt snel schakelen tussen je werkzaamheden en hebt een klantgerichte instelling.

Daarnaast…

  • Beschik je over een afgeronde MBO+ opleiding met bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Echter kan deze baan ook passend zijn voor een starter die zijn of haar HBO diploma onlangs heeft behaald.
  • Communicatief sterk, leergierig en durf je knopen door te hakken.
  • Heb je interesse in de wereld van transport, logistiek en vervoer.
  • Heb je een goede kennis van Excel.

Jij krijgt:

een uitdagende en zelfstandige functie binnen een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Het gaat om een functie voor 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag. Ben je 32 uur per week beschikbaar, dan is dit zeker bespreekbaar. Afhankelijk van je woonplaats, kom je te werken op ons kantoor in Cuijk of in Oss.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676933 of WhatsApp 0412-676933.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.