Junior Controller

Per direct | Oss | 32 / 40 uur per week

Ben jij cijfermatig sterk, secuur en zelfstandig? Deze functie is een mooie combinatie van Business Control en Financiële administratie. Oftewel, een mooie stap voor een financial professional die zichzelf verder wilt ontwikkelen.

Jij wordt…

medeverantwoordelijk voor een efficiënte, volledige en correcte verwerking van de financiële administratie. Jij zorgt er niet alleen voor dat de administratie altijd up tot date is, maar geeft ons ook (dagelijks) inzicht in de financiële en operationele prestaties door het opstellen en analyseren van rapportages van de organisatie.

Concrete taken die jij onder andere op je gaat nemen:

  • Verwerken en controleren van ingekomen facturen en debiteurenbeheer.
  • Bijdragen aan het maandafsluitings- en budgetteringsproces.
  • Opstellen en analyseren van managementrapportages op financieel en operationeel vlak om beter te kunnen sturen op efficiency, effectiviteit en voortgang. Hierbij maak je onder andere gebruik van Afas en Power BI.
  • Voorbereiding en verwerking van de jaarlijkse accountantscontrole en overige audits en onderzoeken door externe partijen.

Dit doe je uiteraard niet alleen, je komt te werken in een team bestaande uit tien personen die elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden hebben over een deel van de administratie. Je werkt in deze functie nauw samen met de Financieel Manager, Financieel Controller en Boekhouder.

Jij bent…

iemand die het overzicht weet te behouden en initiatief neemt. Naast het feit dat je een enthousiaste collega bent, ben je een kei in Excel en weet je met je communicatieve vaardigheden je collega’s te voorzien van adviezen en verbetervoorstellen.

Daarnaast…

  • Heb je een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy.
  • Heb je bij voorkeur al enige stage- en/of werkervaring in een financiële functie.
  • Heb je interesse in de wereld van transport, logistiek en vervoer.

Jij krijgt…

een zelfstandige functie binnen een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Een baan met ruimte voor initiatieven en verantwoordelijkheden en waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Het gaat om een functie voor 40 uur per week, maar een 32-urige werkweek is ook bespreekbaar. Het salaris wat bij deze functie past is gebaseerd op de CAO Zorgvervoer en Taxi. Vanaf dag één bouw je pensioen op via het Pensioenfonds Vervoer en kennen we een reiskostenregeling. Je komt te werken op ons kantoor in Oss.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Financieel Manager Guus Duker, je kan hem bereiken op 0412-676918.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.