Klantenservice telefoniste

Per direct | Oss | 20 / 40 uur per week

Altijd een goed humeur, help je graag mensen en vind je het fijn om afwisseling in je werk te hebben? Dan zoeken wij jou ter versterking van ons team!

Jij wordt:

gezamenlijk met een gezellig team van collega’s het eerste aanspreekpunt voor al het inkomend telefoonverkeer. Jouw belangrijkste taken zijn het beantwoorden van de telefoon en mails. Krijg je een klant aan de telefoon die een wijziging doorgeeft, dan zorg jij ervoor dat dit op de juiste wijze wordt verwerkt in het systeem. Je boekt taxiritten in voor klanten en geeft advies over vertrektijden.

Servicegericht en klantvriendelijk zijn kernwoorden die centraal staan in deze functie. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze klanten geholpen worden en antwoord krijgen op al hun vragen. Tussendoor verricht je lichte administratieve werkzaamheden en behandel je meldingen en klachten.

Als klantenservice medewerker heb je geen moeite met wisselende diensten. Concreet ziet dat er als volgt uit: een wekelijks wisselend rooster van maandag tot en met vrijdag met werktijden tussen 06.30 en 18.00 uur. Bij afwezigheid van een collega werk je sporadisch tot 21:00 uur. Daarnaast werk je één keer in de maand op zaterdag of zondag met werktijden tussen 08:30 en 21:00 uur.

Jij kan…

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, kan je snel schakelen tussen werkzaamheden. Stressbestendigheid komt hierbij van pas. Je past goed bij ons bedrijf als je beschikt over inlevingsvermogen en meedenkt in oplossingen.

Daarnaast…

  • Beschik je over een MBO werk- en denkniveau.
  • Heb je een klantvriendelijke, servicegerichte en flexibele instelling.
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling). Daarnaast ben je ook vaardig in het Engels (schriftelijk en mondeling).
  • Ben je computervaardig en in staat om snel computerprogramma’s eigen te maken.
  • Toon je initiatief, ben je creatief en streef je continu naar verbetering.

Jij krijgt:

een afwisselende en zelfstandige functie binnen een ambitieus en groeiend familiebedrijf. Het betreft een functie voor 20-40 uur per week in een wekelijks wisselend rooster. 

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676933 of WhatsApp 0412-676933.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.