Busbegeleider Leerlingvervoer Almere

Almere | 0-20 uur per week

Werk je graag met kinderen? Doe je graag wat voor een ander? Dan is het werken als busbegeleider voor Van Driel echt iets voor jou!

Jij wordt…

verantwoordelijk voor het begeleiden van schoolkinderen in een Touringcar die naar het speciaal onderwijs vervoerd worden in Almere. De route start op de bus stalling van Keolis. Je haalt samen met jouw collega, Touringcarchauffeur, de kinderen volgens een vaste route op en brengt ze naar één of twee scholen in de wijk. Je werkt altijd samen met een vaste buschauffeur. Iedere ochtend breng je tussen 07.00 en 08.45 uur en ’s middag tussen 14.00 en 15.45 uur leerlingen naar school. Op woensdag kunnen de werktijden afwijken.

Jij bent…

een begeleider die het begeleiden van kinderen leuk vindt. Je bent servicegericht, representatief en stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse taal volledig en je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal. Je bent flexibel en vindt het niet erg om in gebroken diensten te werken.

Daarnaast ben je in het bezit van de volgende documenten:

  • VOG

Jij krijgt…

een zelfstandige functie waarbij je dagelijks een hoop blije kindergezichten ziet. Je komt te werken in een gezellig team met buschauffeurs en busbegeleiders die al erg lang werkzaam zijn in het leerlingvervoer. De CAO Besloten Busvervoer is van toepassing, de hoogte van je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren in de branche.

Interesse in de vacature buschauffeur Almere? Bekijk deze hier.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676933 of WhatsApp 0412-676933.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.