Touringcar/buschauffeurs

Almere | 0-20 uur per week

Heb jij je groot rijbewijs in je bezit en al (enige) ervaring met het rijden op een touringcar? Wordt buschauffeur bij Van Driel!

Jij wordt…

verantwoordelijk voor het vervoer van schoolkinderen naar het speciaal onderwijs in Almere. De route start op de bus stalling. Je haalt de kinderen volgens een vaste route op en brengt ze naar één of twee scholen in de wijk. Je werkt altijd samen met een vaste bus begeleider. Iedere ochtend breng je tussen 07.00 en 08.45 uur en ’s middag tussen 14.00 en 15.45 uur leerlingen naar school. Op woensdag kunnen de werktijden afwijken.

Jij bent…

een professionele chauffeur die ervaring heeft met het rijden op een touringcar of bus. Je bent servicegericht, representatief en stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse taal volledig en je hebt voldoende beheersing van de Engelse taal. Je bent flexibel en vindt het niet erg om in gebroken diensten te werken.

Daarnaast ben je in het bezit van de volgende documenten:

  • Een geldig rijbewijs B en D, aangevuld met code 95;
  • Bestuurderskaart;
  • Medische verklaring touringcar

Jij krijgt…

een zelfstandige functie waarbij je dagelijks een hoop blije kindergezichten ziet. Je komt te werken in een gezellig team met buschauffeurs en busbegeleiders die al erg lang werkzaam zijn in het leerlingvervoer. De CAO Besloten Busvervoer is van toepassing, de hoogte van je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaringsjaren in de branche.

Interesse in de vacature busbegeleiding? Bekijk deze hier.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier. Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature? Neem dan contact op met onze P&O afdeling via solliciteren@vandrielgroep.nl, telefonisch 0412-676933 of WhatsApp 0412-676933.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

  • Privacy statement
  • Alvorens te kunnen solliciteren, vragen we je akkoord te gaan met ons privacy statement.